Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Όμορφη δροσερή μουσική βραδιά στη Μαραθόπολη… με στίχους και νότες της Ανδριάνας Μπάμπαλη! [εικόνες – βίντεο]

 

2


Το γυναικείο κουαρτέτο Quarderinas, με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ταξίδεψε μουσικά το κοινό της Μαραθόπολης από τη Δύση ως την Άπω Ανατολή!

Ένα μουσικό γύρο του κόσμου, με όχημα πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από όλα τα σημεία της γης, σε συνδυασμό με τραγούδια από την ελληνική παράδοση, αλλά και από την προσωπική της δισκογραφία είχε την ευκαιρία να ακούσει το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2 Αυγούστου τον προαύλιο χώρο τους Ι.Ν. Μεταμόρφωσης της Σωτήρος, στη Μαραθόπολη,  στη συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση.

Η συναυλία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τους καλλιτέχνες και είχαν την ευκαιρία να παραμερίσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν σαν μια όμορφη και ζεστή παρέα.

Συντελεστές:

Ανδριάνα Μπάμπαλη – Quarderinas Quartet: Ανδριάνα Μπάμπαλη (τραγούδι, κιθάρα), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Αντωνία Τσολάκη (κοντραμπάσο), Εύη Μάζη (πιάνο, φλάουτο, τραγούδι)

Ενορχηστρώσεις – Διασκευές: Άκης Κατσουπάκης

Δείτε εικόνες:

1

2

3

4

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button