ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

“Όπως Παλιά”: To νέο στέκι για ουζάκι, τσίπουρο και μεζεδάκια στη Μαραθόπολη!

 

0


Το «Όπως Παλιά» είναι ένα το νέο στέκι στη Μαραθόπολη ιδιοκτησίας Γιάννη Βασιλόπουλου, το οποίο από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα βρίσκεται καθημερινά κοντά σας!

Το νέο αυτό στέκι έρχεται να δώσει αλλιώτικο χρώμα στην περιοχή και να δημιουργήσει ένα χώρο συνάντησης για την παρέα. Σε χαλαρή διάθεση από τις 10.30 το πρωί και με μια αρκετά μεγάλη ποικιλία μεζέδων, με αναφορές στις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας κυρίως, θα σας περιμένει μέχρι το βράδυ. Είναι μια επιχείρηση που χαραχτηρίζεται από τη μεγάλη εμπειρία, τη φιλική συμπεριφορά των ανθρώπων που θα σας εξυπηρετούν, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιό φρέσκα και ποιοτικά υλικά ώστε να καλύψουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

Δροσερή μπύρα, ελληνικό ούζο και τσίπουρο γεμίζουν τα ποτήρια και φτιάχνουν το κέφι. Ζωηρές, χαρούμενες κουβέντες ξετυλίγονται πάνω από πιάτα. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το σουβλάκι χοιρινό-κοτόπουλο ή την πίτα με γύρο!

Διεύθυνση: Στο Σταυροδρόμι της Μαραθόπολης

1

2

3

4

5

6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button