Αθλητικά

Ώρα μηδέν για τον ΠΑΟ – Κληρώνει για το μέλλον, μαύρες μέρες στο βάθος – Ξενέρωσε ο Δημήτρης;

Όταν όλα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι θεωρείται λήξαν το θέμα με την «επανάσταση» των παικτών του Παναθηναϊκού, το sportdog.gr, με μια σειρά από ρεπορτάζ, αποκάλυπτε ποιο ήταν το πραγματικό κλίμα στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού ανάμεσα στους παίκτες, προαναγγέλλοντας όλες τις επερχόμενες εξελίξεις.

Πλέον, η κατάσταση είναι πιο οριακή από ποτέ, οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν καμία διάθεση να επιστρέψουν στις προπονήσεις και έχουν την πρόθεση να πάνε να παίξουν το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή χωρίς να έχουν προπονηθεί. Πλέον, το σενάριο της μακράς αποχής είναι, άλλωστε, και το πιο πιθανό, αν δεν αλλάξει κάτι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως από την ΠΑΕ προκύπτει ότι η σημερινή μέρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και πως αναμένονται εξελίξεις. Δεν έχει διευκρινιστεί τι και πώς, αλλά δεν αποκλείεται, για μια ακόμα φορά, ο Γιάννης Αλαφούζος να βγει μπροστά, να προχωρήσει σε πληρωμές και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεν τον σώζει ούτε ο Γιαννακόπουλος

Την ίδια στιγμή, που η προοπτική του «Athens Alive» έχει «εξαφανιστεί» από την επικαιρότητα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πορεία των διαπραγματεύσεων που γίνονται στο παρασκήνιο. Αν και φαίνεται πως είναι μία θετική εξέλιξη η πρόθεση που υπάρχει από την Τρόικα να εξαιρεθεί το ΟΑΚΑ από το Υπερταμείο, μία από τις βασικές προϋποθέσεις του Δημήτρης Γιαννακόπουλου και των «συμπαικτών» του για να προχωρήσει η επένδυσή τους.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα από το «μπάσιμο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, υπάρχει ένα σενάριο, όχι και τόσο απίθανο, που αναφέρει ότι ακόμα κι αν αλλάξει ο κανονισμός για τον υποβιβασμό σε περίπτωση μη αδειοδόητησης, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς οι σχετικές ποινές θα μετατραπούν σε -3 ή -6 για το νέο πρωτάθλημα, ενώ οι «πράσινοι» θα πρέπει να έχουν στο ρόστερ τους 1 ή 2 παίκτες άνω των 23 ετών και ισαριθμών ξένων πάνω από τη συγκεκριμένη ηλικία.

Παράλληλα, θα επιτρέπονται το πολύ δύο ανανεώσεις συμβολαίων, κάτι που μεταφράζεται σε μα ομάδα U-23 με 3-4 πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, σε μια… ΑΕΚ, δηλαδή, την εποχή που υποβιβάστηκε. Μία εξέλιξη σαφώς τραγική που δε θα μπορεί να εμποδίσει κανένας επενδυτής εκ των υστέρων…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button