Αθλητικά

Άγρας: Πήρε… την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον «συνήθη ύποπτο» [εικόνες]

Με τον συνήθη ύποπτο Γιώργο Βέλλη να σκοράρει για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Τέλος Άγρας πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα!

Ο Τέλλος Άγρας πήρε τη νίκη με το φτωχό 1-0, ένα σκορ όμως που σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, καθώς οι παίκτες του Κώστα Στυλιανόπουλου, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις –λίγες- ευκαιρίες, μέχρι να έρθει στο 50′ ο Βέλλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραμπότσου να πετύχει το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε γρήγορο ρυθμό, ήταν ανύπαρκτες. Μάλιστα, ο Στυλιανόπουλος μόλις στο 40’ πραγματοποίησε την πρώτη αλλαγή –τακτικής-, ρίχνοντας στην μάχη τον Σταθόπουλο, στη θέση του Κώστα Γεωργόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν κεφάτοι στο γήπεδο και στο 50’ προηγήθηκαν με τον Βέλλη. Αν και οι παίκτες του Στυλιανόπουλου πίεζαν στο μισό γήπεδο, δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα, με τον Λυκούργο Ανδρώνη να έχει δοκάρι στο 85′.

Οι παίκτες της Ομόνοιας το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοπαλία αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 83’ ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Ζαρακωβίτης, απέβαλε τον προπονητή του Τέλλου Άγρα με κόκκινη κάρτα (λίγο τραβηγμένη) για διαμαρτυρία. Πράγμα που σημαίνει πως ο Κώστας Στυλιανόπουλος -δηλώνεται σας παίκτης- δεν θα είναι στο πάγκο της ομάδας στο επόμενο ματς.

Άγρας (Στυλιανόπουλος): Αλεξόπουλος, Αναστασόπουλος (60’ Πανταζής), Γεωργόπουλος (40’ Σταθόπουλος), Γεωργιόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Αλεβίζος, Λυμπερόπουλος, Ανδρώνης Λ. (Χ.), Βέλλης, Μπολούν, Καραμπότσος (85’ Ανδρώνης Λ. (Ν.).

Ομόνοια (Μπλέτσας): Βασιλόπουλος, Σταθακόπουλος, Καρδάσης, Στυλιανόπουλος, Μπάλας (60’ Τάφα), Φέστας, Μιχελής, Πείδης, Μπαρσελό, Γουδέλης, Μπεκιάρης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button