Ελλάδα

Άγριο επεισόδιο σε σχολείο στο Αγρίνιο: Μαθητές χτύπησαν καθηγητές Λυκείου – Βίντεο

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν σε σχολείο στο Αγρίνιο μετά το τέλος των μαθημάτων. Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που μαθητές κινούνται απειλητικά καθηγητών και τους χτυπούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniotimes.gr, αφορμή για το πρωτοφανές επεισόδιο στάθηκαν οι εκλογές του 15μελούς.

Πιο αναλυτικά, με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών. Κάποιοι μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Επικράτησε πανικός, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, η ένταση δημιουργήθηκε από τη χθεσινή ημέρα και τα αίτιά της έχουν να κάνουν με τις εκλογές του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button