Κόσμος

Άγριο ξύλο μέσα σε αεροπλάνο για ένα ζευγάρι… παπούτσια – Του δάγκωσε με μανία τη μύτη (Video)

Η πτήση της Ryanair από Γλασκόβη προς Τενερίφη ήταν άκρως επεισοδιακή. Δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια επειδή ο ένας έκανε παρατήρηση στη σύντροφο του άλλου η οποία είχε βγάλει τα παπούτσια της.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους. Μπουνιές, κλωτσιές, χαστούκια, μέχρι και δάγκωμα της μύτης συνέθεσαν ένα πρωτοφανές σκηνικό μέσα σε αεροπλάνο.

Ο επιβάτης που κατέγραψε τον καβγά περιέγραψε πώς ξεκίνησαν όλα: «Μια γυναίκα χωρίς παπούτσια πήγε στην τουαλέτα και τη σχολίασε ένας μεθυσμένος επιβάτης. Τότε ο φίλος της κοπέλας επενέβη για να την υπερασπιστεί. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε οι δύο άνδρες, που είχαν πλέον καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισα να καβγαδίζουν πολύ άγρια».

Τελικά μια αεροσυνοδός μαζί με κάποιους άλλους επιβάτες μπήκαν στη μέση και χώρισαν τους άνδρες που μάλωναν σαν να ήταν κοκόρια. Και οι δυο συνελήφθησαν από την αστυνομία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button