Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

«Άδειασμα» Αλειφέρη σε Κατσίβελα για τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού Φράγματος – Διευκρινίσεις από το ΥΠΑΑΤ [έγγραφα]

 

f


H Αντιπεριφεριάρχης Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη σε δηλώσεις που έκανε χθες το πρωί στους Χριστιάνους ότι «Όπως γνωρίζουμε, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πλήρως», «αδειάζοντας» τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κτασίβελα ο οποίος στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας είχε πει πως οι μελέτες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η κα. Αλειφέρη δήλωσε τα εξής: «Θέλω να επαναβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ίδιου του Περιφερειάρχη που το παρακολουθεί προσωπικά, για τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος. Όπως γνωρίζουμε, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πλήρως, άρα αυτό που μένει είναι το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνει η ένταξη του έργου προκειμένου αυτή πραγματικά η δυναμική περιοχή να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο έργο και να της δώσει άλλες προοπτικές και δυνατότητες».

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Όπως προκύπτει από το παρακάτω συνημμένο έγγραφο, το οποίο έχει στην κατοχή του το gargalianoionline, όχι μόνο υπάρχουν αρδευτικές μελέτες αλλά έχουν ολοκληρωθεί, εγκριθεί και παραληφθεί ήδη εδώ και ένα έτος. Το σκέλος της χρηματοδότησης αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι, ενώ αναμένεται πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων ένταξής τους σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.

11

12

13

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button