Αθλητικά

Άνω – κάτω ξανά το πρωτάθλημα – Πίσω οι 3 βαθμοί στον ΠΑΟΚ, με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Δικαίωση για τον ΠΑΟΚ στην έφεση! Του επιστράφηκαν οι 3 βαθμοί ενώ ο δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το ματς κατοχυρώνεται στον Ολυμπιακό με 0-3. Αναμένεται να ανοίξουν πολύ νωρίς τα εκδοτήρια στην Τούμπα για την έκδοση εισιτηρίων.

Tα ξημερώματα της Κυριακής (11/3), έγινε γνωστή η απόφαση του Εφετείου της ΕΠΟ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση του προεδρείου το -3 δεν ισχύει πια, οι βαθμοί επιστράφηκαν στον ΠΑΟΚ, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ κι ο αγώνας κατοχυρώνεται στον Ολυμπιακό με 0-3.

Στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με όλα τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και πρωταρχικό μέλημά τους είναι να αποφασιστούν μέσα στις επόμενες ώρες οι κινήσεις που αφορούν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος για το πως θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων.

Θεωρητικά θα ανοίξουν από πολύ νωρίς όλα τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας για να ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η επίσημη απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε  α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ.

Πηγή: gazzetta

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button