Αθλητικά

Άρης: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Μήτρογλου

Άρης και Κώστας Μήτρογλου έβαλαν… αγγελία γάμου, αυτός πρόκειται να τελεστεί τη ερχόμενη εβδομάδα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποδέσμευσής του από τη Μαρσέιγ και την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο Άρης έχει βρει σημείο ταύτισης με τον Κώστα Μήτρογλου για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την προοπτική επέκτασής του έως το καλοκαίρι του 2022. Προϋποθέσεις συνεργασίας δημιουργήθηκαν από τη στιγμή που στη σχέση του παίκτη με τη Μαρσέιγ τέθηκε ρεαλιστική πρόταση για τη λύση του συμβολαίου του. Η παρούσα κατάσταση δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές καθώς ο 32χρονος επιθετικός είναι παροπλισμένος με απόφαση του Βίλας Μπόας, η δε ομάδα της Μασσαλίας συνεχίζει να έχει στην πλάτη της ένα υψηλό συμβόλαιο για παίκτη που δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο.

Άρης και Κώστας Μήτρογλου είπαν… ό,τι είχαν να πουν από τα μέσα της εβδομάδας και περιμένουν. Εδώ και τουλάχιστον 72 ώρες, οι δύο πλευρές αναμένουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών αποδέσμευσης του παίκτη από τη Μαρσέιγ. Αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, τίποτε δεν έχει ολοκληρωθεί. Βάσει των συζητήσεων που προηγήθηκαν αλλά και της κίνησης της γαλλικής ομάδας με την απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ για την κορυφή της επίθεσης, εκτιμάται ότι πλέον είναι θέμα χρόνου η (κοινή συναινέσει) λύση του συμβολαίου.

Σε αναμονή για Μπαράλες

Ανεξάρτητα της εξέλιξης στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου και τις διάχυτης αισιοδοξίας ότι θα ολοκληρωθεί θετικά εντός των επόμενων τριών ημερών, ο Άρης δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Χερόνιμο Μπαράλες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» παραμένουν σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, πράγμα που σημαίνει ότι το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών στην κορυφή της επίθεσης μοιάζει πολύ πιθανό.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλλει και το σενάριο αποδέσμευσης του Κριστιάν Λόπεθ. Ο Ισπανός έχει στα χέρια του πρόταση από τη Ρεάλ Οβιέδο, δείχνει θετικός στην προοπτική επιστροφής στην πατρίδα του και μέσα στο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button