Εκλογές 2019

Άρθρο του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Τριφυλίας Νίκου Φρούσου

Η Τριφυλία, ο τόπος μας, ο τόπος που μεγάλωσα κι έκανα τα πρώτα ξεκινήματα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας μοιάζει άρρηκτα συνδεδεμένος με τις ουσιαστικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα και αγώνες που αυτή τη φορά με βρίσκουν σε ένα διαφορετικό μεν αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντικό και σπουδαίο μετερίζι, αυτό του ανθρώπου που επιθυμεί να δοθεί ολοκληρωτικά στην ενδυνάμωση με φρέσκιες ιδέες, όρεξη για δουλειά και όραμα της κρίσιμης και θεμελιακής ανασυγκρότησης του δήμου.

Κουβαλώντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισα από την πολυετή επαγγελματική μου σταδιοδρομία και με μοναδικό κίνητρο τη προσφορά για την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής μας έχω θέσει τον εαυτό μου στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής που η κοινωνία μας δύναται δικαιούται και μπορεί να πραγματοποιήσει επωφελώς, γεγονός που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής λόγω ελλιπών ή ακόμα και ανύπαρκτων χειρισμών.

Ένα κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω ιδιαίτερα είναι ο φυσικός πλούτος της περιοχής που μπορεί με συστηματική δουλειά και συνάμα απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον να αξιοποιηθεί και να στηρίξει μια εναλλακτική μορφή τουρισμού τον Αθλητικό Τουρισμό.

Η ριζική αναμόρφωση είναι το ζητούμενο και δεσμεύομαι ότι με όρεξη υπομονή και επιμονή είμαι διατεθειμένος να προσφέρω τα μέγιστα στο τόπο που ζω και οραματίζομαι το μέλλον των παιδιών μας.

Με τιμή και εκτίμηση
Νίκος Φρούσος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button