Εκλογές 2019

Άρθρο του υποψήφιου Τοπικού Συμβούλου Γαργαλιάνων Βασίλη Αγγελόπουλου

Γαργαλιανιωτισσες Γαργαλιανιωτες φιλες και φιλοι.

Η μεγάλη αγάπη μου για τους Γαργαλιάνους μας. Η υποχρέωση που αισθάνομαι να υπηρετήσω την πόλη μου και τους συμπολίτες μου ως ένας απλός ενεργός πολίτης της. Η αλλαγή του νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση που παραχωρεί νέες αρμοδιότητες και αρκετά δικαιώματα στα τοπικά συμβούλια.

Η κατά γενική ομολογία διαπίστωση της αποτυχίας του σημερινού τοπικού συμβουλίου και του εκ νέου υποψηφίου προέδρου του, να διαχειριστεί τα δημοτικά θέματα δημοκρατικό τρόπο, με σεβασμό και σοβαρότητα προς τους Συμπολίτες μας καθώς και η η κακοδιαχείριση της Δημοτικής περιουσίας και του Δημοτικού πλούτου γενικότερα.

Η αδράνεια να προχωρήσει σε λύσεις έστω και σε μερικά από τα βασικότατα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε, χαρακτηριστικό είναι το ότι ούτε τον “σκουπιδότοπο”έμπροσθεν του Ηρώου πεσόντων της πόλης μας( το κεντρικότερο και ιερότερου σημείο της), στην διάρκεια της επταετούς θητείας τους κατόρθωσαν να απομακρύνουν.

Είναι οι κυριότεροι λόγοι που με οδήγησαν στο να συμμετάσχω στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Συμμετέχω λοιπόν στον πραγματικά αδέσμευτο και ανεξάρτητο Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”,που απαρτίζεται από αξιοπρεπή και καταξιωμένα μέλη της κοινωνίας μας, θέτοντας την υποψηφιότητά μου στην κρίση σας ,χωρίς δεσμεύσεις και υποταγή σε οποιοδήποτε.

Ως εκ τούτου, εάν βέβαια με εκλέξετε, την υποχρέωση να απολογούμαι,την ευθύνη και και τη κάθε δέσμευση μου θα την έχω αποκλειστικά σε σας.

Γι’αυτό ξεκάθαρα δεσμεύομαι χωρίς επιφυλάξεις και φοβίες ότι θα αγωνισθώ με πλήρη διαφάνεια, ανιδιοτελώς, με σεβασμό προς όλους και με όλες μου τις δυνάμεις για ένα Δημοκρατικό Δήμο από τον οποίο όλοι οι συμπολίτες μας θα απολαμβάνουν πλήρη ισονομία,ισοτιμία και σεβασμό,με δικαίωμα συμμετοχής του στις αποφάσεις μας. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε ενεργά και να πετύχουμε την αειφόρο ανάπτυξη της πόλης,με σχέδιο, ιεράρχηση  προτεραιοτήτων, με ειλικρίνεια, με προγραμματισμό και κοινό αγώνα για την εύρεση ειδικών πηγών χρηματοδοτήσεων.

Ο οδηγός μας θα είναι σύγχρονες,υπεύθυνες, καινοτόμες και δυναμικές προτάσεις -λύσεις για να πάει η πόλη μας με σταθερά βήματα μπροστά, με την βοήθεια αναγνωρισμένων και καταξιωμένων ειδικών επιστημόνων,κατά προτεραιότητα Συμπολιτών μας.

Η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας-Πρόνοιας ,(υποστήριξη του Κέντρου Υγείας και της Βοήθειας στο Σπίτι ),καθώς και πολλών άλλων και όλων των υποδομών της πόλης για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων- παραγόντων για την ανάπτυξη του τουρισμού- αγροτουρισμού ,την αύξηση της αγροτικής παραγωγής, την στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης κ.τ.λ.

Η συνεργασία και η νόμιμη χρηματοδότηση σε όλους τους φορείς, τους Συλλόγους και τα Σωματεία της πόλης μας, είναι στην άμεση προτεραιότητα μας.

Η διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας( πρόνοια, ύδρευση ,καθαριότητα, αγροτική και δημοτική οδοποιία,πάρκα, γήπεδα κ.τ.λ.), θα προβλεφθεί ώστε να λειτουργούν και να ρυθμίζονται άμεσα από τις σωστά οργανωμένες και λειτουργούσες Υπηρεσίες του Δήμου,που θα παύσουν να είναι πεδίο άσκησης βλάχοπολιτικής, μιζέριας ,ταπείνωσης- υποταγής του πολίτη και κακοδιαχείρισης. Γαργαλιανιωτισσα, Γαργαλιάνιωτη η ώρα των εκλογών έφτασε,με την ψήφο σου δώσε Ελπίδα και προοπτική για να πάει ο τόπος μπροστά ,γιατί έχει τις προϋποθέσεις και το αξίζει.

Καταδίκασε αυτούς,που εκτός από ανικανότητα και αδράνεια,δείχνουν υποκρισία και ασέβεια απέναντι σου,αφού υποτιμούν τη νοημοσύνη σου,εκτιμώντας και αξιολογώντας κατά την κρίση τους ότι η ψήφος σου εξαρτάται και χειραφετείται από την χορήγηση λίγου χαλικιού, τσιμέντου κ.τ.λ.

Η απόλυτη οπισθοδρόμηση και κατάντια της τοπικής πολιτικής. Εσύ όμως ως αξιοπρεπής και σοβαρός πολίτης γνωρίζεις ότι η ψήφος είναι το ύψιστο δικαίωμα σου και η επιλογή σου η μεγάλη σου ευθύνη.

Γι’αυτό σκέψου αξιολόγησε και ψήφισε αυτούς που αξίζουν.
Με τιμη,
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΕΚΟΣ)
ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Καλή επιτυχία την αξίζεις , προσπαθείς για το καλό τον Γαργαλιάνων χωρίς προσωπικά οφέλη και διπλοματιες . Καιρός να πάνε σπίτια τους αυτοί που έχουν κάνει το δημαρχειο τσιφλίκι τους…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button