Κόσμος

Έβγαλε το εσώρουχό της δημόσια και το φόρεσε για… μάσκα!

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα σε σούπερ μάρκετ της Νότιας Αφρικής – Δείτε το βίντεο

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Facebook, με μια γυναίκα που έβγαλε δημόσια το στρινγκ της μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Νότια Αφρική και το φόρεσε για… μάσκα.

Η γυναίκα την οποία κατέγραψε πελάτης με την κάμερα του κινητού του, δεν φορούσε μάσκα. Παρόλα αυτά έκανε τα ψώνια της κανονικά και μόλις έφθασε στα ταμεία, την πλησίασε μία υπάλληλος και της ζήτησε να φορέσει μάσκα. Ακαριαία και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων, η γυναίκα έβαλε το χέρι κάτω από το φουστάνι της, έβγαλε το εσώρουχό της και το φόρεσε στο πρόσωπο.

Κάποιοι χαρακτήρισαν απαράδεκτη την ενέργειά της, ωστόσο ένα κύριος που βρισκόταν πίσω της την επικρότησε για τη «λαμπρή» σκέψη της και συμπλήρωσε: «Προσωπικά το βρίσκω αποδεκτό». Βέβαια οι περισσότεροι αντέδρασαν, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί καν η είσοδος στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button