Αθλητικά

Έβγαλε ψυχή και ελπίζει για τα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ – Νίκη 3-2 με ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς επί της Σπαρτάκ Μόσχας

Ένας ψυχωμένος ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας και, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 17’, κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε 3-2, κι έτσι πλέον θέλει έστω την ισοπαλία στον επαναληπτικό της Ρωσίας για να πάρει την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Το ξεκίνημα ήταν το χειρότερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της Σπαρτάκ, με τον Ποπόφ να ανοίγει το σκορ στο 7’ και τον Πρόμες να διπλασιάζει τα τέρματα των Ρώσων στο 17’.

Τη συνέχεια όμως δεν τη φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του ΠΑΟΚ, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε πριν τη λήξη του ημιχρόνου να κάνει την ολική επαναφορά! Το δρόμο για την ανατροπή άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 37’ ο Λημνιός με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 44’ ο Πέλκας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ρώσου γκολκίπερ Μαξιμένκο και σκόραρε προ κενής εστίας, γράφοντας το 3-2.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ήταν πιο επιφυλακτικές, με τη Σπαρτάκ να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 51’, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Πρόμες, ενώ τον ΠΑΟΚ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 65’, με τον Πέλκα να αστοχεί σε τετ α τετ.

Τα αίματα «πάγωσαν» στο 69’, όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατσερίντι στον Λουίς Αντριάνο, όμως ο Πασχαλάκης μάντεψε σωστά και νίκησε τον Πρόμες, κρατώντας το 3-2.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στο συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου ένα ελαφρύ προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Μόσχας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button