Lifestyle

Έδωσε 1.000 φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης -Η απίστευτη ιστορία

Αστείρευτη επιμονή χαρακτηρίζει μία γυναίκα από τη Νότια Κορέα η οποία ουδέποτε απογοητεύτηκε από τις εκατοντάδες αποτυχημένες απόπειρές της.

Για κάποιους οι εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αποτελούν μια τυπική διαδικασία, αλλά για άλλους μια σκληρή δοκιμασία όπου η επιτυχία δεν έρχεται αναίμακτα.

Πολλές φορές, οι υποψήφιοι οδηγοί χρειάζεται να περάσουν από συμπληγάδες πέτρες και να εξοπλιστούν με ατελειώτη υπομονή και επιμονή. Δύσκολα, ωστόσο, θα βρεθεί οδηγός που πέρασε την περιπέτεια μιας γυναίκας από τη Νότια Κορέα η οποία αγκομαχούσε να επιτύχει στις εξετάσεις για 15 χρόνια.

Η πρώτη προσπάθεια της Cha Sa-soon έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2005, αλλά δυστυχώς «κόπηκε» στο θεωρητικό σκέλος. Παρ’ όλα αυτά, δεν απογοητεύτηκε και λάμβανε μέρος στις εξετάσεις πέντε ημέρες κάθε εβδομάδα εβδομάδα για διάστημα τριών ετών.

δίπλωμα οδήγησης 960η φορά

Το 2008 μείωσε τις συμμετοχές της στις εξετάσεις σε δύο ημέρες την εβδομάδα, μέχρι να πετύχει τον πολυπόθητο σκοπό της, επιτυγχάνοντας στις γραπτές εξετάσεις με την 860η προσπάθεια!

Σειρά, τώρα, είχε το πρακτικό σκέλος, το οποίο αποδείχθηκε «βουνό» για την ίδια. Συνολικά, οι απόπειρες επιτυχίας στις εξετάσεις οδήγησης (θεωρητικό και πρακτικό σκέλος) ανήλθαν σε 960, με τα έξοδα της Cha Sa-soon να φτάνουν τα 12.500 ευρώ.

Το κόστος, ωστόσο, και η κούραση της Cha Sa-soon δεν αποδείχθηκαν υπολογίσιμα εμπόδια για την ίδια, μιας και ήταν αποφασισμένη να κρατήσει το δίπλωμα οδήγησης στα χέρια της.

δίπλωμα οδήγησης 960η φορά

«Όταν πέτυχε στις εξετάσεις όλοι αρχίσαμε να ζητωκραυγάζουμε, την αγκαλιάσαμε και τις δώσαμε λουλούδια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δάσκαλος οδήγησης της Cha Sa-soon, προσθέτοντας τα εξής: «Ένιωθα σαν να έφευγε ένα τεράστιο βάρος από τις πλάτες μας. Δεν είχαμε τα κότσια να της πούμε να τα παρατήσει γιατί συνέχιζε να εμφανίζεται».

Όπως αναφέρει η DailyMail, η ιστορία της Cha Sa-soon έγινε πρωτοσέλιδο στα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, με τους πολίτες να τη θαυμάζουν για την αστείρευτη επιμονή της.

Η ιστορία της, επίσης, δεν άφησε ασυγκίνητη τη Hyundai, η οποία έκανε δώρο στη γυναίκα ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 13.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button