Αθλητικά

Έκανε το δύο στα δύο ο Τέλλος Άγρας – Νίκη με 3-0 τον ΠΑΟ Καλού Νερού [εικόνες]

Σε ένα ματς που η ομάδα του Τέλλου Άγρα είχε πολλές τελικές προσπάθειες και χαμένες ευκαιρίες, πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι σε έναν καλό ΠΑΟ Καλού Νερού κάνοντας το δύο στα δύο στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Απόλων Καλαμάτας.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων άνοιξε το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπολούν και την απόκρουση των αμυντικών του Καλού Νερού ο Γεωργόπουλος με δυνατό σουτ, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΟ Καλού Νερού μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και απείλησε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Ωστόσο μετά το 70′ ο Τέλλος Άγρας ανέβασε στροφές έκανε ευκαιρίες, μάλιστα στο 75 είχε και δοκάρι μετά από το σουτ του Παναγιώτη Λακτιντή.
Στο 84′ έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μπολούν ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο 92′ ο νεαρός Παναγιώτης Λακριντής με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Μιχαλόπουλο.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Γεωργόπουλος (88′ Βελησσάρης), Λάζαρης (62′ Ταγκαλάκης) (70′ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος, Αλεβίζος, Μπολούν, Καυκής (62′ Γαλάνης), Τάρλεφ, Ηλιόπουλος, Λακριντής.

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Παλικέστι (46′ Λούτος), Μουζής, Μιχαλακόπουλος, Αριδάς, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Δεμπεγιώτης, Κορμπής, Πλακάς, Δασκαλάκης, Κυριακούλης (53′ Μπεγέτης) (72′ λ.τρ. Κουρουβάνης).

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button