ΑστυνομικάΠελοπόννησος

Έκλεψαν… συρματόπλεγμα περιφράξεων στη Μεσσηνία!

Δύο ημεδαπούς, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, γιατί έκλεψαν συρμάτινες περιφράξεις!

Πιο συγκεκριμένα οι δυο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (5/3) , σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 3.3.2021 έως 5.3.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας αφαίρεσαν από δύο (2) αγροκτήματα ημεδαπών, συρμάτινες περιφράξεις.

Οι συρμάτινες περιφράξεις βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και τα βεγγαλικά

Μια ακόμα σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, το μεσημέρι της Παρασκευής (5.3.2021) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Πρόκειται για έναν 20χρονο ημεδαπό. Ύστερα από έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, 25 φυσίγγια και 1 αυτοσχέδιο βεγγαλικό- βαρελότο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button