ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Έκτρωμα στο κέντρο της Κυπαρισσίας ο δρόμος καρμανιόλα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ για ένα ολόκληρο βράδυ η κίνηση τροχοφόρων το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Μελίου στην Κυπαρισσία, από την συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ελεθερίου Βενιζέλου, εξαιτίας του εκτρώματος κατά μήκος του δρόμου, καθώς ήταν επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αργά το βράδυ Δευτέρας, δεν είχε εκδοθεί καμία ανακοίνωση, ούτε καν από την αρμόδια υπηρεσία που εκτέλεσε το έργο στην περιοχή, εικάζεται ότι ο δρόμος θα αποκατασταθεί δεδομένου ότι το πρώτο μπάλωμα ήταν η ρίψη τσιμέντου η οποία όμως δεν ήταν αρκετή και θα απαιτηθεί..νέο μπάλωμα αυτή την φορά με ασφαλτοτάπητα. Την Τρίτη ο αποκλεισμός περιορίστηκε στο μισό του οδοστρώματος και καθώς ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αποκλεισμός δρόμου ο οποίος έχει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο καθώς αποτελεί τμήμα της Εθνικής οδού, ελπίζουμε σε ταχεία αποκατάστασή του…γιατί οι οδηγοί κάνουν ήδη επικίνδυνους ελιγμούς…η φωτό από το βράδυ της Δευτέρας Γ.ΜΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button