Τοπικά Νέα

Έναν ακόμα υποψήφιο με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Γιώργος Λεβεντάκης

Έναν ακόμη υποψήφιο με το συνδυασμό του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Γεωργουλόπουλο από τα Φιλιατρά.

Στην σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο του Δημάρχου τονίζεται:

Μια ακόμη νέα συνεργασία, αυτήν του συμπατριώτη μας, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, με την παράταξη «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ», ανακοινώνουμε σήμερα.

Είναι πολύ αισιόδοξο που, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο συνδυασμός τού, εκ νέου υποψηφίου, δημάρχου Τριφυλίας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, θα πλαισιώνεται από ακόμα έναν νέο άνθρωπο, με πολλή όρεξη για δουλειά και για προσφορά στα κοινά.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέα άτομα, με νέες ιδέες και οράματα, που πραγματικά τον αγαπούν και τον νοιάζονται.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 28-03-2023

Εκ του Γραφείου Τύπου
του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Δήμαρχε τι γίνεται με την περίφραξη του “Χαμάμ” (Οθωμανικα Λουτρά) στην Ανω Πόλη πριν το Κάστρο; Την Κυριακή επιχείρησε περίφραξη ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου και τους σταμάτησε η Αστυνομία μετά απο καταγγελία κατοίκου και εμειναν εκεί οι πάσσαλοι. Ισως έχει περιφράξει και την ιδιοκτησία του Δήμου. Ίσως έχει περιφράξει και το πεζοδρόμιο οπως λένε εκεί οι γείτονες, γιατί οι πάσσαλοι ειναι τοποθετημένοι μέχρι την άσφαλτο. Γιατί ημέρα αργίας (Κυριακή) και ημέρα εορτασμού της Απελευθέρωσης της Πόλης έγιναν εργασίες περίφραξης και μάλιστα παρουσία του Αρχαιοφύλακα Κυπαρισσίας;. Δεν γνωρίζουν στην ΕΦΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ότι απαγορεύονται οικοδομικες εργασίες την Κυριακή; Τι έχουν να μας πει για το συμβάν: 1.Ο Συλλογος για την προστασία της Άνω Πόλης και η Πρόεδρος του; 2.Τι έχει να μας πει το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας και η πρόεδρος του; 3.Τι έχει να μας πει το Σωματείο Οικοδόμων Κυπαρισσίας (για την εργασία της Κυριακής); 4.Τι έχει να μας πει η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας ; 5.Τι έχει να μάς πει η Αστυνομία; 6.Τι έχει να μας πει η ΕΦΑ Μεσσηνίας; 7.Τι έχει να μας πει ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου για τις εργασίες της Κυριακής; Ήταν νόμιμες; 8.Τι έχει να μας πει ο Αρχαιοφύλακας Κυπαρισσίας για την παρουσία του σε παρανόμες ίσως εργασίες κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία 26-3-2023; 8.Τι έχουν να μας πουν άραγε οι κάτοικοι της Άνω Πόλης που περνούσαν αδιάφορα απο το συγκεκριμένο σημείο μετά τον Εκκλησιασμό τους απο την Αγία Τριάδα; Μπορούμε άραγε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε ότι η Ανω Πόλη δεν βρίσκεται ακόμη κατω απο το ζυγό του Σουλτάνου; Ας μας απαντήσουν οι παραπάνω αναφερόμενοι, μήπως τελικά μπορεί να υπάρξει λύση για να σωθεί η Άνω Πόλη;

    1. Υπομονή μέχρι τότε μην λες πολλά! Γιατί μόνο πίσω από το πληκτρολόγιο είσαι προς το παρων! Αν γίνει αυτό τότε βγες με τα @@ αν έχεις κιόλας να μας δείξεις ποιος ποια είσαι! Τώρα με το να λες μαλακιες πίσω από εκεί δεν εχει νόημα! Βγες με όνομα!

  2. Ο κοσμος ψηφιζει δημαρχο!και καλα παιδια να ειναι οι υποψηφιοι δεν εχεις ελπιδα και ειναι περιεργο που δεν το εχεις καταλαβει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button