Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του έργου ύδρευσης -3.000.000 ευρώ- στον Δήμο Πύλου – Νέστορος

Την ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του έργου ύδρευσης στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, γνωστοποίησε με χθεσινή απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με την απόφαση το έργο αφορά την ενίσχυση του υδρευτικού δικτύου συγκεκριμένων περιοχών του δήμου, ενώ η χρηματοδότησή του πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ της ΔΕΥΑ Πύλου – Νέστορος και του Ταμείου και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Εσωτερικών.
Στο πλαίσιο του έργου, ειδικότερα, προβλέπεται η ενίσχυση του δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Νέστορος, η αναβάθμιση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Κυνηγού και στους οικισμούς Χωματάδα και Περιβολάκια, η αντικατάσταση του εξωτερικού υδραγωγείου στη θέση Μπουρνιά, καθώς επίσης και η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στη Μεθώνη και στο Πετροχώρι του Ρωμανού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button