Τοπικά Νέα

Έντονη κινητικότητα για την δημοπράτηση του Τουριστικού Ξενώνα Γαργαλιάνων

 

toyristiko


Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η δημοπρασία!

Επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά από ένα διάστημα απραξίας, η δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στη θέση προφήτης Ηλίας Γαργαλιάνων για τα επόμενα 50 χρόνια, καθώς η Δημοτική Αρχή σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προχωρήσει στην επαναληπτική δημοπρασία λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου .

Οι όροι διεξαγωγής της δημοπρασίας για την εκμίσθωση θα παραμείνουν ως έχουν, με την δημοπρασία να είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική για την ανάδειξη αναδόχου – μισθωτή και θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας των δημοπρασιών με το κόστος των εργασιών ανακατασκευής του κτιρίου να ανέρχονται στις 682.335,25 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής ο δήμος, όπως έχει δηλώσει παλιότερα και ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας, θα εξετάσει την αλλαγή στρατηγικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button