Αθλητικά

Έξαλλος ο Τζέιμς Χάρντεν με τη μη επιλογή του στο All star Game

Το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν απουσιάζει από τις επιλογές για το NBA All Star Game 2023 και ο “Μούσιας” έκανε λόγο για ασέβεια.

Δεν μπορεί να το… χωνέψει ο Τζέιμς Χάρντεν. Τα ρόστερ των ομάδων της Ανατολής και Δύσης που θα λάβουν μέρος στο εφετινό All Star Game του ΝΒΑ έλαβαν την τελική τους μορφή, καθώς ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των αναπληρωματικών παικτών (οι βασικές πεντάδες ήταν ήδη γνωστές) που θα συμμετάσχουν στη γιορτή του ΝΒΑ, με τον “Μούσια” να μην βρίσκεται ανάμεσα στους… εκλεκτούς.

Ο γκαρντ των Σίξερς δεν επελέγη αρχικά στις πεντάδες από κοινό, παίκτες και ΜΜΕ, ενώ δεν προτιμήθηκε ούτε από τους προπονητές για τους αναπληρωματικούς του αγώνα.

«Τι ασέβεια!», αρκέστηκε να γράψει ο Τζέιμς Χάρντεν σε story στο Instagram. Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος άσος ήταν παρών στο All Star Game στις δέκα προηγούμενες σεζόν.

Τη φετινή σεζόν μετρά 21,4 πόντους, 11 ασίστ και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τους Σίξερς, που με 33-17 είναι τρίτοι στην Ανατολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button