Κόσμος

Έπεσαν στο δρόμο 500.000 δολάρια-Τα μάζευαν οδηγοί

Οι περαστικοί, βλέποντας τα χαρτονομίσματα στο δρόμο σταμάτησαν και άρχισαν να τα μαζεύουν και να… εξαφανίζονται

Τυχερή αποδείχτηκε η 14η Δεκεμβρίου για πολλούς οδηγούς που βρίσκονταν σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ. Αιτία, όπως αποδείχτηκε, ήταν μια χαλασμένη πόρτα από ένα τεθωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής. Από μηχανική βλάβη, σύμφωνα με την αστυνομία, σκόρπισαν στον αυτοκινητόδρομο δύο τσάντες που περιείχαν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια. Η μία τσάντα περιείχε 140.000 δολάρια και η δεύτερη 370.000.

Οι περαστικοί, βλέποντας τα χαρτονομίσματα στο δρόμο σταμάτησαν και άρχισαν να τα μαζεύουν και να… εξαφανίζονται. Από τον πανικό που προκλήθηκε σημειώθηκαν και δύο συγκρούσεις αυτοκινήτων.

Κάποιοι πιο… φιλότιμοι, πάντως, κατάφεραν να μαζέψουν περί τα 205.000 δολάρια από τον δρόμο και τα επέστρεψαν. Όμως, ακόμη λείπουν πολλά χρήματα. Γι’ αυτό και η αστυνομία ζητεί από όποιον έχει καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή της… φρενίτιδας του πλήθους που μάζευε τα χαρτονομίσματα να επικοινωνήσει μαζί της…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button