Αθλητικά

Έρχεται αύριο το κανόνι στο λιμάνι – «Τελειώνει» βασικός, κι άλλος παικταράς πριν τον Γκερέρο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεταγραφές, αφού δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει άμεσα τρεις κινήσεις για την ενίσχυσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Μπάρι ΜακΚέι, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος» εδώ και μέρες από τους Πειραιώτες, αναμένεται να φτάσει αύριο (12/6) στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η απόκτηση του Σκωτσέζου άσου θα ενισχύσει τους Ερυθρολεύκους στα εξτρέμ, ωστόσο οι Πειραιώτες «καίγονται» για προσθήκες και σε άλλες θέσεις.
ADVERTISING

Στο μέτωπο του επιθετικού, «έσκασε» το όνομα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος είχε παίξει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όμως οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται πιο σοβαρά με τον Ισπανό φορ.

Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως από τις πληροφορίες του Sportdog.gr, οι οποίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Γκερέρο ως εναλλακτική λύση στην επίθεση εδώ και πάνω από μια εβδομάδα. Το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν τον Ισπανό άσο «standby» περιμένοντας πρώτα να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον οποίο ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν.

Πάντως, εκτός των δύο προαναφερθέντων παικτών, έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει ακόμα μια περίπτωση παίκτη για τη θέση του αμυντικού χαφ. Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο λέγεται ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον… εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή και είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να κλείσει πριν από αυτή του Γκερέρο! Μάλιστα, από όσα μαθαίνουμε, το όνομα θα προκαλέσει αίσθηση…

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button