Αθλητικά

Έρχονται αλλαγές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ: Περισσότεροι υποβιβασμοί, όρια ηλικίας και Κύπελλο

Τις προκηρύξεις των επερχόμενων τοπικών πρωταθλημάτων επεξεργάζονται στην ΕΠΣ Μεσσηνίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Στόχος και επιθυμία της διοίκησης της ΕΠΣΜ είναι τα πρωταθλήματα να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικά, ιδιαίτερα στις μικρότερες κατηγορίες και έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε περισσότερες ομάδες να υποβιβάζονται ώστε το ενδιαφέρον να κρατηθεί αμείωτο μέχρι το φινάλε.

Επίσης, αυτό που εξετάζεται είναι η θέσπιση ορίου ηλικίας για τις κορυφαίες κατηγορίες.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Αλλαγή θα υπάρξει στο Κύπελλο καθώς αντίθετα με ότι συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές ο δεύτερος τη τάξει θεσμός δεν θα είναι αυτός που θα ανοίξει την αυλαία της περιόδου.

Το Κύπελλο θα ξεκινήσει αργότερα από το πρωτάθλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τον τελικό θα γίνονται αλλεπάλληλες κληρώσεις καθώς η ΕΠΣΜ εγκαταλείπει το μοντέλο της μιας κλήρωσης από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση του θεσμού.

Οι προκηρύξεις αναμένεται να είναι έτοιμες προς δημοσίευση στις αρχές Ιουλίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button