Κόσμος

Έφαγε, ήπιε και…πήδηξε στη θάλασσα για να μην πληρώσει!

Ένα πολύ ακριβό δώρο αποφάσισε να κάνει στον εαυτό του ένας 33χρονος στην Αυστραλία, απολαμβάνοντας ένα λουκούλλειο γεύμα, αξίας $621, σε εστιατόριο θαλασσινών. Όταν όμως είδε τον λογαριασμό έκανε το απίστευτο, προσπαθώντας να δραπετεύσει μέσω θαλάσσης για να μην πληρώσει τίποτα!

Ο Terry Peck, που λέτε, αφού απόλαυσε 2 αστακούς, 17 κοκτέιλ με στρείδια, ένα χταποδάκι και κάμποσες μπίρες (πώς θα πήγαιναν κάτω όλα αυτά, άλλωστε), στο Omeros Bros Restaurant στην παραθαλλάσια πόλη Gold Coast της Αυστραλίας, το έβαλε στα πόδια και βούτηξε στη θάλασσα για να αποφύγει να πληρώσει.

Βέβαια, υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον σε αυτή την περίπτωση τον εστιάτορα, καθώς το προσωπικό μπορεί να ξαφνιάστηκε αρχικά από την αντίδραση του, ωστόσο τον κυνήγησαν, ενώ ειδοποίησαν παράλληλα και την αστυνομία. Μάλιστα, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ακόμη και jet ski των ναυαγοσωστών προκειμένου να συλλάβουν τον “τζαμπατζή” μέσα στο νερό.

Την επόμενη μέρα, ο Peck εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, με την ανακρίτρια να μην πιστεύει στα αυτιά της όταν άκουσε ότι ένας άνθρωπος μόνος του κατανάλωσε όλο αυτό το γεύμα. Εννοείται, ότι του έχει απαγορευθεί δια παντός και η είσοδος στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Προς υπεράσπιση του πάντως ο Peck, ισχυρίστηκε ότι από το εστιατόριο τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα του χρέωναν τα κοκτέιλ στρειδιών καθώς είχε βρει ένα όστρακο μέσα, ενώ χαρακτήρισε τους αστακούς παραψημένους και το φαγητό γενικά υπερτιμημένο. Για την τόσο απότομη φυγή του πάλι, δήλωσε ότι το έκανε γιατί μία φίλη του τον κάλεσε λέγοντας ότι γεννούσε στην παραλία και έπρεπε να τη βοηθήσει και δεν είχε καταφέρει να τη βρει πριν τον συλλάβουν! Απίστευτος, έτσι;

Πηγή: olivemagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button