Κόσμος

Έφαγε ωμό στρείδι σε εστιατόριο, έπαθε βακτηριακή λοίμωξη και πέθανε – «Μια στο δισεκατομμύριο να συμβεί» λέει ο ιδιοκτήτης

Ένα απλό πράγμα όπως είναι ένα γεύμα, του στέρησε τη ζωή. Ο λόγος για έναν άνδρα από τη Φλόριντα ο οποίος βρέθηκε σε ένα εστιατόριο προκειμένου να απολαύσει θαλασσινά, όμως η… τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς ανάμεσα στα στρείδια που κατανάλωσε ήταν και ένα ωμό με αποτέλεσμα να πάθει βακτηριακή λοίμωξη και να χάσει τη ζωή του.

Ο διευθυντής του εστιατορίου κληθείς να σχολιάσει το άσχημο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο μαγαζί του σημείωσε πως: «Μια στο δισεκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο» ενώ τόνισε πως ποτέ πριν δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

Ο άτυχος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα επισκέφθηκε το Rustic Inn Crabhouse για να απολαύσει το γεύμα του στα τέλη Ιουλίου. Γρήγορα όμως και μετά την κατανάλωση των στρειδιών, αρρώστησε.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν αργότερα ότι είχε μολυνθεί από το vibrio, ένα βακτήριο που συνήθως μεταδίδεται από την κατανάλωση ωμών ή κακομαγειρεμένων θαλασσινών και δύναται να σκοτώσει έως και το ένα τρίτο των ανθρώπων που μολύνει.

Ο διευθυντής του εστιατορίου, Gary Oreal επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός στην dailymail.co.uk λέγοντας ποτέ πριν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο μαγαζί του και πως εκείνη την μέρα που ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο εστιατόριο, καταναλώθηκαν 100 ντουζίνες οστρακοειδή και πως μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί άλλες ασθένειες.

«Είναι ένα ατυχές περιστατικό αυτό που συνέβη στον πελάτη μας. Εργαζόταν εδώ ως οδηγός λεωφορείου πριν χρόνια. Είμαστε ένα οικογενειακά διοικούμενο εστιατόριο. Ποτέ πριν δεν είχαμε ανάλογο περιστατικό. Μια στο δισεκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο. Νιώθω φρικτά» είπε μεταξύ άλλων ο Oreal.

Μετά το μοιραίο, υγειονομικοί υπάλληλοι από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα επισκέφτηκαν το εστιατόριο και, μετά από επιθεώρηση, έδωσαν στις κουζίνες του το πράσινο φως για να συνεχίσουν να σερβίρουν.

Τα στρείδια που σερβίρονται προέρχονται από την περιοχή του κόλπου της Λουιζιάνα και μέχρι στιγμής δεν έχει αρρωστήσει άλλος πελάτης από την κατανάλωση τους.

Το εστιατόριο Rustic Inn λειτουργεί για περισσότερα από 50 χρόνια και έγινε διάσημο για το πιάτο του με σκόρδο με καβούρια.

Ο Τζόνι Ντεπ εργαζόταν στο παρελθόν εκεί ως παιδί για τα θελήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σύμφωνα με το τοπικό έντυπο Venice ενώ αρκετές διασημότητες έχουν περάσει από τα τραπέζια τους, συμπεριλαμβανομένου του Lebron James και του Rob Kardashian.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button