Αθλητικά

Ήττα για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων από το Κάστρο Μονεμβασιάς

Μεγάλη εμφάνιση και τεράστιο διπλό πέτυχε ο ΑΟ Κάστρου Μονεμβασιάς, στο κλειστό των Γαργαλιάνων, επί του ΓΣ Γαργαλιάνων και πλέον οι Λάκωνες βάζουν πλώρη για play off. Με όπλο τους την επιθετική πολυφωνία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 81-64 φανερώνοντας την άνοδο των τελευταίων αγωνιστικών και δείχνοντας ικανοί για την δική τους υπέρβαση.

Στον αντίποδα η ομάδα των Γαργαλιάνων είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα αλλά και την μέτρια απόδοση των επιθετικών τους ατού έφεραν την ήττα χάνοντας πολύτιμο έδαφος.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 64

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 81

Διαιτητές Αναστόπουλος, Ξηρόκωστας

Δεκάλεπτα 13-18, 33-43, 48-69, 64-81

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Δημητρόπουλος) : Γερμανός Π 5(1), Τσαγκάρης Ν, Ζευγίτης 6, Τσαγκάρης Λ 1, Παπαδάκος 8, Τσαγκάνης 14(2), Χαντζής 20(6), Σουρέλης 3(1), Αναστασόπουλος 2, Αλεξίου 5

ΑΟ ΚΆΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (Μπαμπινιώτης) : Ντολαπτσης, Καμαρινός 25, Μανιατάκος 7, Ψυχογιός, Κάτσαρης 12(2), Ιορντάνοβ, Τζαγισβίλι 15(3), Μπατσάκης 4, Παβλίσεβιτς 18(2)

sportplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button