Αθλητικά

Ήττα ΣΟΚ (1-0) από την ΑΕ Μάνης για το Κύπελλο η Μαύρη Θύελλα!

Κάκιστη εμφάνιση και μία οπωσδήποτε μη τιμητική ήττα για την Καλαμάτα, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, από την ΑΕΜ της Α΄τοπικής κατηγορίας της Μεσσηνίας. 

Μπροστά σε ελάχιστους φιλάθλους  και με ,ε γκολ λοιπόν του Φετάχου στο 5′ (προσπάθεια και σέντρα Πουλάκυ) η Α.Ε. Μάνης νίκησε πριν από λίγο  με 1-0 την Καλαμάτα στον πρώτο ημιτελικό του Kυπέλλου Μεσσηνίας, όπως και προαναφέραμε.

Έτσι  νεοφώτιστη μάλιστα  στην Α’ τοπική  αυτή μανιάτικη ομάδα, έγραψε ιστορία, νικώντας τη μεγάλη Μαύρη Θύελλα, με την οποία τη χωρίζει μια κατηγορία και τεράστια διαφορά δυναμικότητας και μπάτζετ.

Επιπλέον πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στις 12 Δεκεμβρίου που θα γίνει και πάλι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η Καλαμάτα έκανε κάκιστη εμφάνιση και δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν σε 90λεπτο ή παράταση για την κάτοχο του τροπαίου Καλαμάτα (ο αποκλεισμός στην Κόρινθο ήρθε στα πέναλτι) που μέχρι χθες είχε μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και Kύπελλο Μεσσηνίας.

Αυτό πάντως που για μία ακόμη φορά (επαναλαμβάνουμε) προβλημάτισε είναι η μέτρια εμφάνιση των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου, οι οποίοι δεν έκαναν ούτε τις φάσεις, ενώ δεν είχαν και την τύχη με το  μέρος τους ,όπως γίνεται συνήθως φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 8ο όμιλο αυτού.

Οι ξένοι της Μαύρης Θύελλας ήταν πολύ μέτριοι σήμερα, ενώ και η ΑΕ Μάνης αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και ελλείψεις, καθώς είχε μεγάλες απουσίες από τον σημερινό πρώτο αυτό ημιτελικό…

Στο 17′ ο Μάρκοβιτς με πλασέ είχε δοκάρι, στο 42′ ο Ζελέκου είχε σέντρα σουτ στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Καστριτσέα, ενώ στο 45′ ο τερματοφύλακας της Μάνης Καστριτσέας, έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ εξ επαφής του Μάρκοβιτς, μετά από σέντρα του Ζελέκου.

Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα είχε απλά 2-3 καλές στιγμές με τους Ζαχαρόπουλο (65′) Μάρκοβιτς  (75′) και στο 81′ με τον Χάτζα, όλες όμως τις φάσεις τις καθάρισε εύκολα ή δύσκολα ο άριστος πάντα σήμερα Καστριτσέας!

Άριστη ήταν και η διαιτησία του Κουτσαναστάση, όπως και των βοηθών του, Καρβούνη και Τσοπανάκη.

ΑΕ Μάνης: Καστριτσέας, Πετριτάι, Στύλα, Βαβαρούτσος, Μπεγέτης, Δουρούμης, Γ. Χελάς, Π. Σπυρέας (80′ Κλ. Σπυρέας), Φετάχου, Πουλάκος (89′ Καμπανάρος), Β. Χελάς (88′ Πιχιγιόνι).

Μαύρη Θύελλα: Κόκκαλης, Τάμπας, Μπίζος, Βοσκόπουλος, Χίλνγεν (52′ Λαθύρης), Οικονομέας (46′ Ψάνης),  Ζελέκου (68′ Φουάσης), Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μαρτίνες (51′ Ζαχαρόπουλος), Χότζα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button