Αθλητικά

Αβία-Εράνη 1-2: Με “οδηγό” τον σπουδαίο Βλαχόπουλο το δεύτερο σερί διπλό στη Καλαμάτα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Εράνης Φιλιατρών στη Καλαμάτα που, μετά την Ομόνοια, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Αβίας, με σκορ 2-1, ανεβαίνοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα την ίδια στιγμή που η Αβία μένει στα χαμηλά και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το διπλό ήρθε δίκαια αλλά αγχωτικά για τους Φιλιατρινούς που πέτυχαν το νικητήριο τέρμα λίγο πριν τις καθυστερήσεις με τον «πολύ» Κώστα Βλαχόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα όμως το μόνο που πέτυχαν στο πρώτο μέρος ήταν να απειλήσουν με τον Πέππα, στο 35’, όταν η σέντρα σουτ που επιχείρησε ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος βρήκε το πόδι αμυντικού και εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι του Κολοκούβαρου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Λυμπερόπουλου ανέβασαν την πίεσή τους με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γκολ, στο 57’, με σουτ του Χατζηαράπη (σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς) που εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Βλαχόπουλου. Κι ενώ το ματς κυλούσε ιδανικά για την Εράνη ήρθε ο Παναγιώτης Καρδάσης να ισοφαρίσει στο 71’ (1-1) δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας για την ομάδα του κ. Πουλή.

Συνθήκες που άλλαξαν στο 89’ όταν ο Βλαχόπουλος, με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, έγραψε το τελικό 1-2 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών από τους Φιλιατρινούς και τους λίγους φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ένωσης.

ΑΒΙΑ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Π. Καρδάσης, Θ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Ψαρρέας (46’ Τζανετέας), Αλντέσκου (78’ Β. Βαβαρούτσος), Κορμπής, Γεωργουλέας, Κωνσταντόπουλος, Γεωργίκος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξόπουλος, Μειντάνης (90’ Χάρμπας), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Πέππας, Γριβοκωστόπουλος (83’ Λαμπρόπουλος), Άλμπαν, Χρονόπουλος, Κόλλιας, Χατζηαράπης, Βλαχόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button