Κόσμος

Αγριο έγκλημα στη Μινεσότα: Ενοπλος σκότωσε μητέρα και τα δύο της παιδιά και αυτοκτόνησε – Φέρεται να ήταν ο πατέρας τους

Στυγνό έγκλημα έγινε στη Μινεσότα των ΗΠΑ όπου ένοπλος δολοφόνησε μία γυναίκα και τα δύο της παιδιά, 8 και 11 ετών.

Το πρωί της Κυριακής ακούστηκαν πυροβολισμοί σε σπίτι, στην πολιτεία που βρίσκεται βορειοκεντρικά των ΗΠΑ, με την αστυνομία όταν φτάνει να βρίσκει τα πτώματα δύο μικρών παιδιών στην αυλή του σπιτιού. Τα παιδιά σκοτώθηκαν από σφαίρες πυροβόλου όπλου, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε νεκρή και η μητέρα τους, μαζί με τον φερόμενο δράστη που πιθανότατα αυτοκτόνησε μετά το τριπλό έγκλημα. Η δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ως τώρα, τους λόγους για τους οποίους έκανε ο δράστης το έγκλημα. Αφού πρώτα σκότωσε τα παιδιά, μπήκε στο σπίτι και κρατούσε όμηρο την μητέρα τους, πριν την σκοτώσει και αυτήν.

«Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οσο ήταν ζωντανός ο δράστης, ομάδα SWAT εκκένωσε τα γύρω σπίτια και απέκλεισε το σπίτι, προσπαθώντας να διαπραγματευτεί μαζί του. Μάλιστα χρησιμοποίησε και ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι. Γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι (τοπική), οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και την γυναίκα που είχε ήδη δολοφονήσει. Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, ο δράστης πιθανότατα ήταν ο πατέρας των παιδιών και πρώην σύντροφος της γυναίκας, αλλά ακόμη αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, με την αστυνομία ωστόσο να αντιμετωπίζει το περιστατικό προς το παρόν ως «οικογενειακό έγκλημα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button