ΑγροτικάΔήμος Πύλου - Νέστορος

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού: “Η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή στην σταφίδα”

Η κυβέρνηση δίνει  την  χαριστική βολή στην σταφίδα. Σε ένα από τα πιο δυναμικά προϊόντα του νομού μας.  Αφήνοντας τους  παράγωγους έρμαιο στις ορέξεις των  έμπορων να τους κλέβουν τον ιδρώτα αγοράζοντας την σταφίδα σε εξευτελιστικές τιμές πολύ πιο κάτω του κόστους  παράγωγης.

Την ιδία ώρα που εν μέσω πανδημίας έχει  δώσει εκατομμύρια ευρω σε κανάλια, αεροπορικές εταιρείες, κλινικαρχες, διόδια κ μεγαλοεργολάβους, δεν δίνει τίποτα για τους σταφιδοπαραγωγούς τελειώνοντας έτσι   ένα δυναμικό προϊόν και  20.000 οικογένειες σταφιδοπαραγωγώνστην φτώχεια και την ανεργία.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης τεράστιες καλούμε περιφέρεια και δήμους του νομού και άλλους φορείς να πάρουν θέση.  Δεν πάει άλλο δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χεριά δεν θα τους αφήσουμε να μας ξεκληρίσουν.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ  ΣΤΟ   ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00  Μ.Μ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button