ΑγροτικάΔήμος Πύλου - Νέστορος

Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας: “Καλούμε όλο τον αγροτικό κόσμο να είναι ετοιμοπόλεμος για τους δρόμους”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Επειδή και αυτή η κυβέρνηση όπως οι προηγούμενες ακολουθεί πιστά την πολιτική της ΚΑΠ οδηγώντας τον μικρό κλήρο στον αφανισμό και το ξεπούλημα του πρωτογενή τομέα της χώρας μας σε μονοπώλια με ότι αυτό συνεπάγεται για τον λαό μας, καλούμε όλο τον αγροτικό κόσμο να είναι ετοιμοπόλεμος για τους δρόμους, εκεί που μόνο εκεί ακούγεται η φωνή μας.
Συνάδελφε αγρότη, που μέσα σου κάτι σε τρώει γιατί…
– νιώθεις την αδικία να σε πνίγει και φέτος με τις εξευτελιστικές τιμές στο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
– αισθάνεσαι κορόιδο από τον εμπαιγμό της κυβέρνησης για την ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ
-βλέπεις το νοικοκυριό σου να εξαθλιώνετε ΑΠΟ τους ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ και δεν ανταμείβεσαι για τον κόπο μιας ολόκληρης χρονιάς….

Κλείσε τ’ αυτιά σου σε όσους σκόπιμα λένε «ότι τίποτα δεν γίνεται» είτε σκόπιμα, είτε γιατί κρατούν μοιρολατρική στάση, τη στιγμή που κανείς απ’ αυτούς δεν απαρνήθηκε κάποια από τις κατακτήσεις μας (δεν είπε πχ κανείς απ’ αυτους ότι δεν θέλει το αφορολόγητο!).
Κλείσε τα αυτιά σου σε όλους εκείνους που από την ασφάλεια της καρέκλας ή κάποιου γραφείου σπέρνουν το φόβο και την απογοήτευση.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΎΧΑΜΕ ΠΟΛΛΆ

Καλούμε κάθε συνάδελφο που νιώθει την αδικία στο πετσί του και τις άδειες τσέπες του να πάρει την υπόθεση στα χέρια του διεκδικώντας δυναμικά όπως ξέρουμε τόσα χρόνια την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
9 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button