ΑγροτικάΔήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Αγροτοδικείο την Παρασκευή στην Καλαμάτα

Σε συμπαράσταση καλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη σε βάρος 33 αγροτών που πήραν μέρος στις κινητοποιήσεις του 2016.

Συγκεκριμένα οι 33 αγρότες καλούνται να παρουσιαστούν στο πρωτοδικείο Καλαμάτας στις 30 Οκτωβρίου 2020 από εξ αναβολής δίκης που είχαν τις 28 Φλεβάρη 2020, όπως τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει ως εξής:

Οι αγώνες των προηγούμενων χρόνων έχουν αποδείξει ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα έχει την ικανότητα να διεκδικεί και να έχει κατακτήσεις με τους αγώνες του,  και αυτό τους ενοχλεί. Τους προειδοποιούμε ότι δεν  μπορεί ούτε ο αυταρχισμός του κρατικού μηχανισμού να τρομοκρατήσει τους αγρότες και να σταματήσει τους αγώνες τους για την ανατροπή της  πολιτικής, που επιχειρεί να τους ξεκληρίσει από τον τόπο τους ποινικοποίηση των αγώνων αντί να τρομοκρατήσει πεισμώνει περισσότερο την αγροτιά που συνεχίζει τον αγώνα της.

-Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε. Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμα μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

Καλούμε  σε  συμπαράσταση  στους  αγωνιζόμενους  Αγρότες Παρασκευή  30 Οκτωβρίου στις  9 πμ στα δικαστήρια.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button