Αθλητικά

Αγωνία στην ΑΕΚ για την απόφαση της UEFA μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ

Μία ημέρα μετά τη χειρότερη πορεία της σε φάση ομίλων στην Ευρώπη, η ΑΕΚ ελπίζει να μην ηχήσει βαριά η «καμπάνα» της UEFA

Στο παρελθόν ανήκει για την ΑΕΚ η φετινή ευρωπαϊκή πορεία, η οποία στη φάση των ομίλων του Champions League έκρυβε ένα αρνητικό για την ιστορία της «Ένωσης».

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που αδυνατεί να πάρει έστω και έναν βαθμό σε φάση ομίλων ευρωπαϊκή διοργάνωσης, όντας παράλληλα η 21η ομάδα που σημειώνει ανάλογη επίδοση.

Τα δύσκολα, ωστόσο, για τον σύλλογο είναι σήμερα, καθώς εκδικάζεται από την UEFA η υπόθεση τα επεισόδια που έγιναν στον εντός έδρας αγώνα της με τον Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έκρινε ως μη αποδεκτό το αίτημα της ΑΕΚ να μην περιοριστεί η απολογία της σε ένα υπόμνημα, αλλά να υπάρξει και από μέρους της παράστασης στη σημερινή εκδίκαση.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button