Αθλητικά

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Με απουσίες αλλά και αλλαγές στην ρεβάνς του Κυπέλου

Μετά το 1-2 της Κυριακής για την ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, την Τετάρτη το βράδυ έρχεται η ώρα για ακόμη ένα μεταξύ τους παιχνίδι αυτή τη φορά για την ρεβάνς του Κυπέλλου.

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ στην ρεβάνς του 0-0 στο Καραϊσκάκη.

Μπορεί μετά την λήξη του ντέρμπι στο γήπεδο Καραϊσκάκη, να είχε φανεί πως ο Μάρκο Λιβάγια θα «πλήρωνε» την τεράστια επιθυμία του να βοηθήσει την ΑΕΚ την Κυριακή, με απουσία από το αυριανό ματς.

Όμως ο Κροάτης φορ δεν… μασάει με τίποτα. Ο Λιβάγια κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο μηδέν τις ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική και σήμερα προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι. Και ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να τον έχει στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Γι αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός πήρε 19 παίκτες στην αποστολή.

Κατά τα άλλα ο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει εκτός και τον Μοράν, αλλά και τον Χουλτ που ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο το αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την λευκή ισοπαλία στο πρώτο ματς.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είδε τον Μπιόρν Ένχελς να μην ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του και να μένει εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Αλμπέρτο Μποτία που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή. Κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες πάνε στη ρεβάνς χωρίς δύο στόπερ, με τους Σισέ και Νικολάου να προβάρουν φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας. Μέσα είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παρότι δεν βρίσκεται στο 100% καθώς προέρχεται από τραυματισμό και υπήρξαν σκέψεις να προφυλαχτεί, όπως και ο Ιγκόρ Σίλβα για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button