Τοπικά Νέα

Αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας με 4 πόλεις της Ρωσίας!

Την αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με τη Μόσχα και άλλες τρεις ρωσικές πόλεις, από του χρόνου τον Ιούνιο, με τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις της εταιρείας Ellinair, ενέκρινε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της διμερούς αεροπορικής συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στη σχετική απόφαση της ΥΠΑ αναφέρονται συνολικά 13 πτήσεις μεταξύ 7 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων και διάφορων πόλεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τις οποίες θα εκτελούν η Ellinair και η Aegean Airlines με αεροσκάφος Airbus Α320.

Ειδικότερα όσον αφορά την Καλαμάτα, η μεσσηνιακή πρωτεύουσα βάσει της εν λόγω απόφασης θα συνδέεται, με ένα δρομολόγιο της Ellinair την εβδομάδα, με τη Μόσχα (ξεκινώντας από τις 3 Ιουνίου 2019), με την Αγία Πετρούπολη (ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου 2019), με το Ροστόφ (ξεκινώντας στις 6 Ιουνίου 2019) και με το Καζάν (ξεκινώντας στις 3 Ιουνίου 2019).

Αλλες πόλεις της Ελλάδας που επίσης θα συνδέονται αεροπορικώς το επόμενο καλοκαίρι με ρωσικές πόλεις είναι τα Χανιά (Aegean Airlines), η Αλεξανδρούπολη (Ellinair), η Καστοριά (Ellinair), η Μυτιλήνη (Ellinair), η Σκιάθος (Ellinair) και η Κως (Ellinair).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button