Viral

Αινιγματικό ιπτάμενο αντικείμενο στη Φλόριντα: Κάτι εξωγήινο ήταν εκεί, λέει ερευνητής – Βίντεο

Ένα παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο, που οι χρήστες των social media περιέγραψαν ως «αθόρυβο και στατικό», εμφανίστηκε στον ουρανό της Φλόριντα στο Χόλιγουντ, ακτινοβολώντας έντονα χρώματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άγνωστο αντικείμενο εθεάθη το βράδυ της 12ης Γενάρη στον ουρανό του Χόλιγουντ και ακτινοβολούσε «τρεις σειρές χρωμάτων (κίτρινο, κόκκινο και λευκό)».

Σύμφωνα με τον γνωστό ερευνητή του ανεξήγητου Σκοτ Γουόρινγκ, που ανέβασε το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, το φωτεινό αντικείμενο ήταν «αθόρυβο και αιωρούνταν στο ίδιο σημείο».

Στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά σε άλλο σημείο, προτού χαθεί για τα καλά από τον ουρανό.

«Αυτό πρόκειται για ένα πολύχρωμο UFO και το μέγεθός του είναι περίπου όσο ένα αμάξι. Οπότε δεν θα μπορούσε να είναι drone» σχολίασε ο Γουόρινγκ.

«Τα drone κάνουν βόμβο, είναι πολύ θορυβώδη και γέρνουν από τη μια μεριά στην άλλη όταν κινούνται. Ποτέ δεν είδα ή άκουσα τίποτα από αυτά στο βίντεο. Απόλυτη απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι στη Φλόριντα» σημειώνει ο κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ.

Εσείς τι νομίζετε; Τι ακριβώς είναι το φωτεινό αντικείμενο στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button