Αθλητικά

Αιφνιδιαστική παραίτηση Μυριούνη στο Δίωνα

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Δίωνα με τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη, παρά την εξαιρετική πορεία της τριφυλιακής ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Ο έμπειρος τεχνικός και με σπουδαία αγωνιστική καριέρα πίσω του ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί την παραίτησή του και μάλιστα δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα 2014, κάνοντας λόγο για θέματα ηθικής τάξεως και αξιοπρέπειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μυριούνη στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τα εξής:
«Δυστυχώς πρέπει να ανακοινώσω ότι για κάποιους λόγους που είναι ενάντια του ήθους και της αξιοπρέπειας μου σαν άνθρωπο και σαν προπονητή αποχωρώ από τον πάγκο του Δίων Κυπαρισσίας σήμερα και δεν θα κάτσω ούτε στον πάγκο της ομάδας στον σημερινό αγώνα με τον Προμηθέα…Δεν μου το επιτρέπει αυτο όπως είπα ούτε το ήθος ούτε η αξιοπρέπεια μου αυτά τα 30+ χρόνια που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο σαν παίκτης και σαν προπονητής.
Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα και κάποια γεγονότα που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν με έκαναν να πάρω αυτήν την απόφαση…
Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, γιατί αυτός πίστεψε σε εμένα ακριβώς ένα χρόνο πρίν και με έφερε στην Κυπαρισσία για να σώσουμε την κατηγορία όπως το καταφέραμε τελικά…ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΟΛΑ σε θεωρώ “αδελφό μου” πια κ το ξέρεις!
Ακόμα ευχαριστώ την αγαπημένη μου πρόεδρο Δήμητρα Μιχαλοπούλου και την Σοφία Μπίτσικα για ΟΛΑ(ξέρετε ΕΣΕΊΣ ) ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα σε δύο εξαιρετικά παιδιά που θα είναι φίλοι μου καλοί πια από εδώ κ πέρα κ δεν θα χαθούμε τον Γιώργο Χινη και τον Παναγιώτη Γ. Στρατικόπουλο για την στήριξη τούς σε ΌΛΑ. Ευχαριστώ την Ειρήνη Θεοδωροπούλου και την Δήμητρα Καραταράκη και ακόμα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ένα εξαιρετικό παιδί και εξαιρετικό συνεργάτη που είχα δίπλα μου στον πάγκο από την πρώτη μέρα μου ανέλαβα τον Δίωνα, τον Θοδωρή Μπουσιούτα και να του ευχηθώ τα καλύτερα γιατί τα αξίζει… Τεό σε ευχαριστώωωω…εσύ ξέρεις
Τέλος, το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πρέπει να το πω στον κόσμο της Κυπαρισσίας για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτόν τον καιρό που βρίσκομαι στην πόλη! Πραγματικά δεν έχω λόγια για αυτό που ζούσα κάθε μέρα από τους απλούς κατοίκους -φιλάθλους αυτής της όμορφης πόλης!
Αφήνω την ομάδα στην 1η θέση και εύχομαι να παραμείνει σε αυτήν μέχρι τέλος για την προσπάθεια που κάνουν οι παραπάνω άνθρωποι που ευχαρίστησα μόνο και για τους φιλάθλους της…
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ… ΌΛΟΥΣ και… ΣΥΓΝΏΜΗ».

Η ανακοίνωση του Δίωνα
Από την πλευρά της η διοίκηση του τριφυλιακού συλλόγου, λίγη ώρα μετά τη δήλωση-παραίτησης του έμπειρου προπονητή, ανακοίνωσε τα παρακάτω:
Η ομάδα του Δίωνα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη. Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για το ήθος, ευπρέπεια και την ανδρεία ενός τεράστιου ανθρώπου και ακόμα μεγαλύτερου προπονητή.
Κάποια ταξίδια έχουν προορισμό κάποια έχουν και στάσεις…. Ως διοίκηση ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και εις στο επανιδείν Χρηστάρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button