Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Ακίνητο του ΑΣΟ για πάρκινγκ στη Γιάλοβα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Σωτηρόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μιλτιάδη Σαυρόπουλο της Συνεταιριστικής Κορινθιακής Σταφίδας ΑΕΣ. Α.Ε. είχε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου με τίτλο «Κατασκευή Αντλιοστασίων Ακαθάρτων Οικισμού Γιάλοβας».

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών, στο Αίγιο, συμφωνήθηκε η κατασκευή του αντλιοστασίου Νο 2 σε ακίνητο ιδιοκτησίας της Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε., που βρίσκεται στον οικισμό της Γιαλόβας.

Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης μιας έκτασης περί των 10 στρεμμάτων, στην Γιάλοβα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες χώρου στάθμευσης, με την Διοίκηση της Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε. να ανταποκρίνεται θετικά.

Με το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος δήλωσε: «Δύο ζητήματα που εδώ και αρκετό καιρό απασχολούν τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής μας λύνονται. Η κατασκευή του αντλιοστασίου ακαθάρτων Γιαλόβης πρόκειται άμεσα να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ η κατασκευή επιπλέον χώρων στάθμευσης σε μια άκρως τουριστική περιοχή όπως αυτή της Γιάλοβας θα εξυπηρετήσει επίσης εκατοντάδες κόσμο που μας επισκέπτεται, εξομαλύνοντας το θέμα της κίνησης και της ασφάλειας των διερχόμενων. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κύριο Σωτηρόπουλο, τον κύριο Σταυρόπουλο, στους Μεσσήνιους κύριο Γεώργιο Λαζόγιαννη και κύριο Κώστα Κατσούλη, καθώς επίσης σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Νομικού Τμήματος της Σ.Κ.Ο.Σ. ΑΕΣ Α.Ε.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button