ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας γνωστοποιεί πως σε ένδειξη πένθους και ανθρώπινης αλληλεγγύης, έπειτα από τον άδικο χαμό των τριών νέων στο χθεσινό τραγικό ατύχημα στην Τερψιθέα, την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σήμερα τα λόγια μας στερεύουν και το συναίσθημα της απέραντης θλίψης κατακλύζει και σκοτεινιάζει τις ψυχές όλων μας.
Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που διαδραματίστηκε στην Πόλη μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αποφάσισε ως ένδειξη πένθους και ανθρώπινης αλληλεγγύης, την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη μας.
Θα πραγματοποιηθεί μόνο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου, σε λιτή τελετή, στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης μας στις 14/12, καθώς και η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση του Συλλόγου μας στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στις 22/12. Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη “παγώνει” και θα συνεχιστεί μετά από 30 ημερολογιακές ήμερες.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Εμπορικού Συλλόγου θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες.

Εκ του Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button