Ελλάδα

Αλίαρτoς: Πως δικαιολογήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ που έσυρε το χορό στο γλέντι – υγειονομική βόμβα (Photos)

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας για τον χορό τον οποία έσυρε το βράδυ του Σαββάτου στην Αλίαρτο Βοιωτίας σε γλέντι αθλητικής ομάδας με πολύ μεγάλο συνωστισμό συμμετεχόντων.

«Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 παραδεχόμενος ότι «στον χορό υπήρχε κόσμος». «Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω το χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και όλα ήταν εντάξει στην αρχή και μετά ξαναπέρασε και επέβαλε πρόστιμο» πρόσθεσε. «Ο προβληματισμός είναι αν πρέπει να δίνουμε άδειες σε αυτές τις εκδηλώσεις» επανέλαβε ο κ. Κουτσούμπας.

glenti-voiwtia__1_

Η εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλιάρτου με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και όλους τους κατοίκους της πόλης σε «μια μοναδική βραδιά για κέφι και διασκέδαση».

glenti-voiwtia__8_

Μάλιστα η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η ρευστή κατάσταση και ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει τους ανθρώπους του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν.

glenti-voiwtia__9_

Διαβάστε ακόμα:  Συνωστισμός σε γλέντι με 2.000 άτομα στο Γουδή – Τι απαντά ο διοργανωτής

Βατόπουλος: Να απαγορευτούν τα γλέντια και τα πανηγύρια

«Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά» σχολίασε σήμερα από τον ΣΚΑΪ από την πλευρά του ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τα σταγονίδια και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υπερμετάδοσης όταν ο κόσμος συνωστίζεται και είναι μπερδεμένος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button