Αθλητικά

Αλαφούζος: «Θέλω μεγαλύτερο γήπεδο από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ» – Ποιον ξένο μπακ κλείνει ο Μαρινάκης

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των “Αδέσποτων” στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Διαβάστε τι ειπώθηκε on air από τον Ευάγγελο Μιχο για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά και τη μεταγραφή αριστερού μπακ που “ψήνεται” στον Ολυμπιακό:

*Είναι πολύ σώφρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που συμφώνησε να παραχωρήσει τη Λεωφόρο αφού ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο. Έτσι δεν θα την πατήσει όπως η ΑΕΚ, με την εγκληματική απόφαση του Γιάννη Γρανίτσα να γκρεμίσει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το 2003 και να αφήσει την ομάδα άστεγη.

*Διέρρευσε και δεν διαψεύστηκε η πληροφορία πως ο Γιάννης Αλαφούζος επέμενε το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών που ανήκουν σε ομάδα. Ο Κώστας Μπακογιάννης αρχικά είχε τις επιφυλάξεις του και ήθελε ένα γήπεδο 28.000-32.000 θέσεων. Τελικά, κατόπιν επιμονής του Αλαφούζου, η Κυβέρνηση στήριξε την επιθυμία του και έτσι θα δούμε γήπεδο 34.000-37.000 θέσεων. Όπως διαρρέεται, ο Αλαφούζος είχε θέσει ως προαπαιτούμενο στις συζητήσεις του με τον Δήμο ο Παναθηναϊκός να έχει γήπεδο μεγαλύτερο από τον Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

* Στη Νορβηγία γράφεται ότι ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τη Μπόντο Γκλιμτ για την απόκτηση του Νορβηγού αριστερού μπακ Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν, αλλά δεν υπήρχε χρόνος να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έτσι οι Πειραιώτες άφησαν αυτή την περίπτωση και κατέληξαν στον δανεισμό Βινάγκρε. Η απόκτηση του 19χρονου αμυντικού μπορεί να… μεταφερθεί για το 2021 καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Για τον Ολυμπιακό “παίζει” δυνατά και η περίπτωση του Ματέους Ρέις, που επίσης μένει ελεύθερος άρα είτε ο Νορβηγός είτε ο Βραζιλιάνος θα είναι ο νέος αριστερός μπακ της ομάδας. Είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι…

*Εκνευρίζομαι με τον τρόπο που ο Φαν’τ Σιπ χειρίζεται καταστάσεις και κάποιες φορές νομίζει πως απευθύνεται σε… ιθαγενείς. Πριν λίγο καιρό έλεγε πως δεν βάζει τον Φορτούνη επειδή δεν είναι βασικός στον Ολυμπιακό και ξαφνικά μόλις “έσφιξαν τα γάλατα” τον βάζει στην ενδεκάδα σε τρία σερί ματς, δίχως να αλλάξει το παραμικρό στις συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button