Αθλητικά

Αλλάζει ημερομηνία το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ, αιτήθηκαν στη Superleague και τον Υφυπουργό Αθλητισμού μέσω εγγράφου την μετάθεση του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ κατά μια μέρα, εξαιτίας της παρέλασης και των λοιπών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Αλλάζει μέρα το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όσο και η ΓΑΔΑ ζήτησαν την αλλαγή της ημέρας στο ντέρμπι της Τούμπας, αφού την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχει τόσο το ματς μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού στις 17:00 αλλά και εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Μάλιστα, σχετικό έγγραφο έστειλε και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Αν γίνει αλλαγή πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 29η Οκτωβρίου, αφού την Πέμπτη (25/10) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Βίντι για το Europa League. Όλο αυτό θα φέρει ντόμινο αλλαγών, αφού στις 31 Οκτωβρίου έχει οριστεί το ματς του Δικεφάλου του Βορρά με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο, κάτι που σημαίνει πως και αυτό θα αλλάξει μέρα αν τελικά οριστεί το ντέρμπι με τους «πράσινους» Δευτέρα (29/10).

Πλέον, αναμένεται η τελική επιβεβαίωση της Λίγκας.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button