Τοπικά Νέα

Αλλοδαποί επιχείρησαν να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία στα Φιλιατρά

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στα Φιλιατρά μεταξύ αλλοδαπών το μεσημέρι της Δευτέρας που είχε ως αποτέλεσμα, νεαρός άντρας, να προσπαθήσει να κατεβάσει από τον ιστό της την Ελληνική σημαία από το Ηρώο, που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες δυο ομοεθνείς αλλοδαποί τσακώθηκαν για άγνωστους λόγους, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τον έναν να προσπαθεί να κατεβάσει τη σημαία από τον ιστό για να χρησιμοποιήσει το σχοινί εναντίον του δεύτερου.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός από περίοικους αντέδρασαν, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, ωστόσο οι αλλοδαποί είχαν εξαφανιστεί.

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΥΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΒΟΥΤΖΟΥΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΣΕΝΤ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

    δυστυχῶς, οἱ τοῦρκοι ἔχουν καί ἕνα ὅπλο ἐδῶ μακροῦ βεληνεκοῦς τούς βασιβουτζούκους 2-4000000 κατά Μάζη.
    “καί νά μείνουν ἀδρανεῖς” θά κάνουν ζημιά μέ τό φαΐ πού στόν πόλεμο δέν σοῦ πουλᾶνε σιτάρι καί δέν ὑπάρχει μπουκιά!
    νά τούς κόψουν τήν μισθοδοσία εἶναι ἔγκλημα νά τούς πληρώνη τό κράτος χωρίς τήν ἔγκριση τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ μέ δημοψήφισμα!

  2. Δεν υπάρχουν Έλληνες και αλλοδαποί. Υπάρχει μόνο ο ταξικός εχθρός.

    Είμαστε όλοι πρόσφυγες και μετανάστες.

    Καίμε σημαίες, ανοίγουμε σύνορα.

    Οι εθνικιστές στην φυλακή.

  3. Τι είδους αλλοδαποί ήταν; Αν δεν κάνω λάθος στην περιοχή πρέπει να υπάρχουν πολλοί ισλαμιστές από Πακιστάν και Μπαγκλαντές

  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ..ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ…ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ …BIENALE…!!!

  5. Η υπόθεση βρωμάει…. όπως βρωμούσε από την πρώτη στιγμή και η απαγωγή ανηλίκου, μέσα στην μέση της πλατείας από Σουδανό! Δεν μας πείθετε με τις προβοκάτσιες! Τις στημένες από τους “γνωστούς – άγνωστους”!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button