Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Αμπελόφυτο: Οι μικροί μας φίλοι απέκτησαν έναν πολύ όμορφο και ελκυστικό χώρο παιχνιδιού!

 

00


Γιατί τα χωριά δεν είναι μόνο τόποι μνήμης… αλλά και τόποι δράσης και δημιουργίας!

Την δική τους παιδική χαρά απέκτησαν στο Αμπελόφυτο οι μικροί μας φίλοι με τα εύσημα να ανήκουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοφύτου “Η Αγορέλιτσα”. Μετά το υπαίθριο γίγας σκάκι που κατασκευάστηκε πριν λίγο καιρό στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου στο Αμπελόφυτο για μικρούς… αλλά και μεγάλους, σειρά πήρε η κατασκευή μιας τσουλήθρας η οποία συνοδεύεται από έναν ξύλινο πύργο!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ξύλινη κατασκευή η οποία έγινε με πολύ μεράκι από τα χέρια των μελών του δραστήριου τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Έτσι, τα μικρά παιδιά έχουν έναν λόγο παραπάνω για να επισκεφτούν το χώρο του σχολείου και να περάσουν όμορφες στιγμές παιχνιδιού!

Ο σύλλογος στη σελίδα του στο Facebook με ανάρτησή του αναφέρει πως προέκυψε η ιδέα της κατασκευής, «Σε ένα από τα καθιερωμένα απογευματινά καφεδάκια στο σχολείο, διαπιστώσαμε ότι τα παιδιά είχαν φτιάξει ένα “καταφύγιο”. Το είχαν πολύ περιποιημένο και είχαν ορίσει κανόνες σχετικά με την καθαριότητα και την ομαδικότητα! Αφού αντιληφθήκαμε την ανάγκη τους, φροντίσαμε
να τους φτιάξουμε αυτό που τους αξίζει»!

10

11

12

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button