Lifestyle

Ανάπηρο τσιουάουα και περιστέρι που δεν πετά έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια – Βίντεο

Ένα σκυλάκι τσιουάουα που δεν μπορεί να περπατήσει κι ένα περιστέρι ανίκανο να πετάξει έγιναν τα καλύτερα φιλαράκια, συγκινώντας τους χρήστες Διαδικτύου και social media, κάνοντας την καρδιά τους να λιώσει.

Συγκεκριμένα, η Λούντι, ένα σκυλάκι τσιουάουα 8 εβδομάδων και ο Χέρμαν το περιστέρι είναι συγκάτοικοι εδώ κι ένα μήνα, στο ίδρυμα Mia Foundation, στο Ρότσεστερ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το εν λόγω ίδρυμα βοηθά ζωάκια με ειδικές ανάγκες και γενετικές ανωμαλίες.

Οφθαλμαπάτη μπερδεύει τους χρήστες των social media

Ο Χέρμαν ήρθε στο ίδρυμα πριν από ένα περίπου χρόνο ως μόνιμος ένοικος, μιας και δεν είναι σε θέση να πετάξει, πιθανό εξαιτίας ιού ή εγκεφαλικής βλάβης.

Η Λούντι έφτασε στο ίδρυμα πριν από 6 εβδομάδες από τη Νότια Καρολίνα , με τα πίσω ποδαράκια της να μην κουνιούνται.

Ο επικεφαλής του ιδρύματος έβαλε σκυλάκι και περιστεράκι στο ίδιο μικρό κρεβάτι και ανήρτησε τις φωτογραφίες τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ήδη από το επόμενο πρωί, τα δύο ζωάκια είχαν γίνει αστέρες του Διαδικτύου.

Χάρη στις αξιολάτρευτες φωτογραφίες και τα βίντεό τους, το ίδρυμα προστασίας ζώων Mia Foudation συγκέντρωσε περισσότερα από 6.000 δολάρια σε δωρεές, όπως αναφέρει η υποδιευθύντριά του στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button