Τοπικά Νέα

«Ανέβηκαν οι τόνοι» της αντιπαράθεσης μεταξύ Λεβεντάκη – Κατσίβελα στο Δ.Σ. Τριφυλίας [βίντεο]

«Ανέβηκαν οι τόνοι» σε δύο περιπτώσεις μεταξύ του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και του νυν Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη

Με εντάσεις ξεκίνησε την λειτουργία του το Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας το οποίο την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου κλήθηκε να εκλέξει προεδρείο του Δ.Σ. και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ η συνεδρίαση, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει διάρκεια το πολύ δύο ώρες, παρ’ όλα αυτά διήρκεσε τέσσερις ώρες!

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας διαφώνησε με τον τρόπο εκλογής του προέδρου, λέγοντας πως θα πρέπει να γίνει μυστική ψηφοφορία και όχι φανερή, όπως προτάθηκε, καλώντας το σώμα να ακολουθήσει κατά γράμμα τη διαδικασία του νόμου, αφήνοντας υπονοούμενα. Λαμβάνοντας τον λόγο ο νυν δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης είπε, «Εγώ κ. Κατσίβελα έχω καθαρό μυαλό και όχι πονηρές σκέψεις. Οι πονηρές σκέψεις οι οποίες έγιναν μέσα στο δήμο επιώ των ημέρων σας θα φανούν σε λίγες ημέρες όταν θα βγάλω κάτι χαρτιά. […] Η καθαρή μου σκέψη είναι η αγάπη μου για την Τριφυλία». Απατώντας ο κ. Κατσίβελας ανέφερε, «Ήρθατε εδώ να κάνετε μια διαδικασία την οποία δεν την μελετήσατε, δεν την ξέρετε και πάτε να κάνετε ερμηνείες νόμου όπως ακριβώς θέλετε και φαντάζεστε».

Αφορμή για τη δεύτερη σύγκρουση του κ. Λεβεντάκη με τον κ. Κατσίβελα αποτελεσε το γεγονός πως, σύμφωνα με τον κ. Λεβεντάκη, τη στιγμή που ο νέος πρόεδρος του Σώματος κ. Αυρηλιώνης ενημέρωνε τους δημοτικούς συμβούλους για την πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής κάποιοι από την παράταξη του κ. Κατσίβελα γελούσαν και ειρωνεύονταν.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button