Κόσμος

«Ανίκητο» πολεμικό ελικόπτερο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ (Photos)

Η Bell παρουσίασε μακέτα του νέου ελικοπτέρου, 360 Invictus, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (AUSA-2019).
Αφού ο αμερικανικός Στρατός πραγματοποιήσει την επιλογή του ανάμεσα στις υποψηφιότητες που θα αφορά δυο ανταγωνιστικές εταιρείες το 2020, αυτές θα παρουσιάσουν τα ανταγωνιστικά πρωτότυπα τους, ενώ θα ακολουθήσει μία πρώτη δοκιμαστική πτήση το 2023 με την χορηγία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.
Ο σχεδιασμός του Bell 360 Invictus οδηγεί στην εξαιρετική απόδοση χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες τεχνολογίες για την εκπλήρωση των απαιτήσεων της σύμβασης FARA ( Future Attack Reconnaissance Aircraft) του στρατού και όλα αυτά με προσιτό κόστος και σαφές χρονοδιάγραμμα κατασκευής.
Σημείο αναφοράς του Bell 360 Invictus είναι ο σχεδιασμός που βασίζεται στο σύστημα πρόωσης με ρότορες τύπου 525 Relentless της Bell που έχει δοκιμαστεί και έχει δείξει την αξία του, αναπτύσσοντας ταχύτητες που ξεπερνούν τα 200 κόμβους.
Φαίνεται ότι αυτό το εξελιγμένο αεροσκάφος μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες ισχύος στο πεδίο της μάχης, λόγω των επιδόσεων του, την αυξημένη ασφάλειας που διαθέτει αλλά και παρέχει στα στρατεύματα, αλλά και της μεγαλύτερης επιχειρησιακής ετοιμότητας.
Πηγή: onalert.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button