Δήμος Μεσσήνης

Αναβαθμίζεται καθημερινά με παρεμβάσεις η Μεσσήνη

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς ξεκίνησαν οι εργασίες της ανάπλασης στους δρόμους της Μεσσήνης, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στο επόμενο τρίμηνο, η αναπτυσσόμενη πόλη που απέχει μια… ανάσα από την Καλαμάτα, θα αλλάξει εντελώς όψη, συνεχίζοντας σταθερά το βηματισμό της στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης!
Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

«Τα έργα ξεκίνησαν χθες, μετά από μια διακοπή 12 ημερών και συνεχίζουν ταχύτατα και ποιοτικά. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα που έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα πολύ σημαντικά έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ζητώντας την κατανόηση των δημοτών και των επισκεπτών, οι οποίοι δεδομένου ότι η περιοχή θα μετατραπεί σε εργοτάξιο, προφανώς για κάποιο διάστημα, θα υφίστανται την αναμενόμενη ταλαιπωρία. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι το έργο της ανάπλασης, σύμφωνα με τον εργολάβο κ. Παπαδόπουλο, θα ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα και θα παραδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια.

Σημαντική φυσικά, είναι και η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεσσήνης, με την αρμόδια αντιδήμαρχο, Γεωργία Παναγοπούλου, να επισημαίνει πως ο Δήμος ακολουθεί πρωτότυπες, ευρωπαϊκές λύσεις.
ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

«Η Τεχνική Υπηρεσία και ο ανάδοχος του έργου, συμβάλλουν δραστικά στη δημιουργία μιας ανάπλασης με πρωτότυπες λύσεις που θα αναβαθμίσουν ιδιαίτερα το Δήμο μας», ανέφερε η δραστήρια αντιδήμαρχος, τονίζοντας πως εδώ και καιρό, έχει ξεκινήσει να υλοποιείται το όραμα της Δημοτικής Αρχής, για έναν Δήμο που ακολουθεί τον δρόμο της πρωτοπορίας. «Όπως έχει γίνει ήδη αντιληπτό μέσα και από άλλες συντεταγμένες προσπάθειες, αυτή τη στιγμή, εφαρμόζεται η υλοποίηση του οράματός μας για την πόλη της Μεσσήνης. Του οράματος για μια Μεσσήνη βιώσιμη για τους πολίτες και τους επισκέπτες της», δήλωσε η κα Παναγοπούλου, σημειώνοντας πως αντίστοιχες προσπάθειες καταβάλλονται και για όλα τα χωριά του διευρυμένου Δήμου. «Στην ίδια ακριβώς προσπάθεια, κινούμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και στις τοπικές κοινότητες, με έργα που έχουν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί. Σας επισημαίνω το έργο αντικατάστασης ομβρίων υδάτων για τις κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης, προϋπολογισμού 1.300.000 εκατ. ευρώ για το οποίο ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία, όπως και εκείνο για τη διαμόρφωση των παιδικών χαρών σε 10 τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των παιδιών των χωριών και φυσικά, συνεχίζουμε…», δήλωσε στη «Φ» η αρμόδια αντιδήμαρχος, ξεδιπλώνοντας μερικούς μόνο, από τους πολλούς στόχους που έχουν τεθεί για την ευρύτερη περιοχή και για το 2019.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button