Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Αναβαθμίζονται και δημιουργούνται 24 παιδικές χαρές στην Τριφυλία

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 254.000,00 €

Υπογράφηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στο Δημαρχείο Τριφυλίας η σύμβαση κατασκευής του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τριφυλίας». Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας και ο ανάδοχος Κων/νος Βορβιλάς.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τριφυλίας. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 254.000,00 €, ενώ το ποσό του προϋπολογισμού θα καλυφθεί από την χρηματοδότηση του υπουργείου Εσωτερικών με 205.000 ευρώ, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», και από το δήμο με 49.000 ευρώ.

Ο σχεδιασμός είναι να γίνουν 10 μεγάλες παιδικές χαρές και 14 μικρότερες σχεδόν σε όλο το δήμο, καθώς οι μελέτες αφορούν την κατασκευή ή βελτίωση παιδικών χαρών σε: Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Μαραθούπολη, Πύργο, Μουζάκι, Βάλτα, Χριστιάνους, Αγρίλη, Χαλαζόνι, Φαρακλάδα, Σπηλιά, Αρμενιούς, Ραυτόπουλο, Λυκουδέσι, Μυραίικα, Αετό, Κοπανάκι, Πλατάνια, Σιδηρόκαστρο, Καλό Νερό, Αγαλιανή, Ελαία και Πλάτη.

Exit mobile version